Мені болить, мені так жалко
Що я тебе кохала палко
Та відповіді не знайшла
На перше й останнє питання
То що ж це таке кохання?
І думка моя полине
Туди де край світу гине
Щоб знову могти зявитись
Але не знайде зізнання
То що ж це таке кохання?
У парку в аллеї довгій
Розквітлій, такій чудовій
Спитаю тихо у пташки
Не скаже вона зізнання
Що ж це таке кохання?
І понад луною піду я далеко
Туди де благально кличе лелека
Туди де застигла прекрасна мрія
Там знайду я відповідь на запитання
Бо може природа лиш знає- кохання?
23 апреля 2014