Він танцював над сторінками книг
І напролом ішов крізь всі мотиви...
Сюжет змінити запросто зумів
Завсюди часто вводив власні корективи...
Життя його - поміж рядками вічні муки.
Незграбність і нікчемність в порухах, словах...
Танцюючи, забув про серця гуркі.
Довічний в'язень, що зродився у книжках.
В бокалі топлячи невдачі й перемоги
Так не охоче випав із вікна
Здійснилися римовані перестороги...
Вже не постигне генія його вина....