Одвічний страх буття –
Супутник нашого життя.
Він скрізь, як привид,
Слідує за нами.
Його дитина бачить у кутках родинної оселі.
За сина матір на шляхах життєвої пустелі.
Мужчина, муж в поході на війні
Воює сам з собою в глибині.
І людство в страхові одвічнім
Стоїть навколішки перед Всевишнім.