Я хочу змін:негайно та миттєво!
Купатись в золоті, мов барин пожиттєво
Та треба дупу підійняти з місця
А я не буду! Не моя це пісня.
Кататись хочу я на джипах чорних,
Ходити хочу я по клубах модних,
Текілу пити та Криваву Мері,
Щоб всі для мене відчинялись двері.
І кожне літо їздити в Дубаї
Чи може у Мілан, чи краще на Гаваї,
Хапать дівчаток гарних за сідниці,
Ох ці дівки, неначе чарівниці!
І щоб татусь допомагав з грошима,
Нехай карячеться заради свого сина,
Однаково мені, де він бабло дістане,
Мені від цього важче все одно не стане.
Немає друзів? Можна їх купити,
Це певно легше, ніж когось любити,
А можна запастись корисними зв'язками,
Нехай поділяться своїми кошильками.
Та що я мелю? Все це маю я!
Напевно просто з розкоші дуріє голова,
Іще хожу я в Гуччі та Луі Віттоні,
Весь світ у мене, ніби на долоні.
Життя розкішне, так би й далі було,
Мені компот, а іншим з маком дуля,
Не підійму я дупу із м'якого місця,
Тяжка робота-не для мого тільця.