Свідомо прохаючи кращої долі,
Отримати маєш, що Бог надає.
Благаєш про щастя, кохання і волю,
Бо в світі для кожного – щастя своє!
Для мене є щастя – блакить мого неба,
Безмежне кохання, довічна весна,
Натхнення, завзяття душі моїй треба,
Щоб наших дітей не зазнала війна.
Для мене є щастя – з любов’ю творити,
Та з гордістю здійснити мрію мою:
Відверто і віддано людям служити,
Любити Вітчизну, як мати свою.
Автор малюнка - Аня Полякова
м.Маріуполь