Для мене неприємно зазнавати:
Безладдя, глузд та лестощів хвалу,
Бажання від життя все тільки брати,
Гвіздком навмисне дряпання по склу.
Для мене неприємно зазнавати:
Безсилля, докір та відсутність мрій,
Все те, що може душу зруйнувати,
Забрати віру, прагнення надій.
МЕНІ ПАСУЄ тільки перемога,
Бо тільки з нею відчуваю я
Упевненість в собі, бо то є змога
Прожити без байдужості життя.
МЕНІ ПАСУЮТЬ тільки ті надії,
Які міцніють вірою, тому,
Нехай кохання буде моя мрія,
Яка здійсниться в снах і наяву.
МЕНІ ПАСУЄ так життя прожити,
Як хтось сказав: „... Не поле перейти”;
Творити, сподіватися, любити,
То дай нам Бог із честю все пройти.