Патріотизм на разі в моді!
Побачив я. як хтось в народі
Віддав пошану тої вроді,
Що від народження у тобі!
Рука на серці гордовито!
Душа думками оповита!
У жилах кров несамовито
Гріє теплом сорочку шиту!
Тут чути солов’їну мову,
Нашу ріднесеньку розмову
Підносить в небо знову й знову,
Промовлене тобою слово!
І розумієш : Україна!!!
Це слава батька, гордість сина!
Ти є частинкою родини,
Що є земля, що є країна!
30.06.2014.