Вітер, вітер ген в діброві,
ще й по всіх Карпатах,
здавна знаю, що у Львові
файні всі дівчата.
Вийшов з хати вибирати –
вибрати не можу,
бо пригледів у Карпатах
я гуцулку гожу.
А в Карпатах, у Карпатах
ген та ген смерічки,
а у селах, в усіх хатах –
то одні Марічки.
Я піду, де полонина,
де зелена мичка,
там стоїть в зелі хатина,
в ній живе Анничка.
На дівчинку надивлюся,
та й скажу, що люблю,
і в неділю, як годиться,
поведу до шлюбу!
Створено 11. 10. 2002 року, м. Львів
Опубліковано: "Моя пісня", Львів: "Сполом", 2004. - 120 с.
С. 35
Музика Семена Карпи