(дитяча пісня)
(муз.Олександр Сладков)
Не хочу вставати, але я встаю.
Роблю я зарядку, я сплю, чи не сплю?!
Бо треба мені у дитячий садок,
А я краще б з’їла смачний пиріжок.
Приспів.
Пиріжок духмяний,
Пиріжок рум’яний,
Пиріжок смачненький
Дайте Ласунам.
Пиріжок дівчині,
Пиріжок хлопчині,
Батько і матуся:
Дайте малюкам.
Яєчню та кашу дають у садку
Дають вітаміни, дають кисляку.
Порадуй дівчину дитячий садок,
Бо любить дитина смачний пиріжок.
Приспів.
Не варто співати зі мною пісні,
Бо треба ж фігуру чудову мені.
Вставайте всі поруч зі мною в танок,
Пробачте мені - Я люблю пиріжок.
Приспів.