Вовк я сірий, ти – вовчиця,
хоч втікай – я дожену!
Там, де хащі в росах чистих,
приголублю, пригорну.
Я тебе шалено дику
приголублю, пригорну!
Звір я хижий, та з тобою
найніжнішим буду я,
ми зустрінемось з любов’ю –
раєм стане нам земля.
Нам, природи диким дітям,
раєм стане вся земля!
Вовче лігво, запах вовчий,
очі в очі, як зірки,
на любов і дику волю
право мають і вовки.
На любов шалено дику
право мають лиш вовки!
Створено 4,5. 12. 2006 року, м. Львів
Опубліковано: "Гомін Підгір'я". Альманах, вип. ІХ. Дрогобич: "Посвіт", 2009. – С. 33.
Музика Василя Сторонського