Сон загубився в кав’ярні –
кава міцніша міцної була;
очі її полум’яні,
тої, що каву мені піднесла.
Приспів:Кава –
зернинки очей її – кава.
Кава –
із рук ї терпка й солодкава.
Кава, ой кава, ах кава!
Пейджерограми й емейли
шлю на адресу кав’ярні щодень,
ім’я прекрасної Ейли,
тої, що вийшла із перських пісень.
Приспів.
Сон загубився вкав’ярні.
Відповідь буде, а може, і ні…
Очі її полум’яні
жаль, не насняться сьогодні мені…
Сон загубився ж в кав’ярні!
Приспів.
Створено 26. 05. 2003 року, м. Львів
Опубліковано: "Моя пісня". Львів: "Сполом", 2004. 120 с.
С. 60.