Донці розчишу волосся,тай
сплету у колосок,пасма,ніжно,
підбиру я прошипочу в них любов.
В першу плака прошу серцем, повернись з
війни живим, в другу, майже на колінах,
хліба крихту,, від людей. В третю пасму заплету я
лють дружини за дітей, щоб менула тебе куля від спотворонех гостей.
А в четверту таемницю що невзмозі приховать , буде в нас детина скоро!!!!!! Ти неможеш воювать !!!!! Повернись
скоріш до хати , тільки хати вже нема,
добрі люди приютили, хата є та немоя!!!!
Буде донька так ходити з
Українським колоском, хай боронять тебе пасма, ти коханний мій,
герой.