Ліс самарський, килим зелений
Поміж безмежних барвистих степів,
Гордої річки старий охоронець,
Притулок для звірів та радість птахів.
У лісі озерця наче провалля,
Клаптики неба здаля,
Трави високі, широке латаття.
Густо звисає зелене гілля.
Тут птахи і звірі по імені звані,
Тут кожна билина, травина своя,
Тут всі ми разом, любимі й кохані
Єдина родина, сім’я.
............................................
Кохана, це наш з тобою ліс
Нам іншого не треба лісу
У буйстві трав під спів птахів
Тут наше серце радується світу.