Для жіночого вокалу, дуету
Янтарна ніч і зорепад,
струмки Прута вдовкіль дзвенять,
і очі в очі – зорям в лад
найпершим покликом горять.
Приспів:
Кохана я, ти мій коханий! –
Які чарівні ці слова,
як неба музика жива,
нехай замовкнуть солов’ї,
співатимуть вуста мої:
коханий мій, коханий мій,
КОХАНИЙ!
Упору клен зазеленів,
той, що любов приніс мені,
весь світ цілунками сп’янів
і запалив ясні вогні.
Приспів.
Трембіти звуки саме враз
у цей чудесний, милий час,
на щастя, долю, на гаразд
ця музика звучить для нас!
Приспів.
Створено 28 – 30. 07. 2004 року, м. Львів
Опубліковано: 1. "Калинове вино". Львів: "Плай", 2005. 96 с.– С. 87;
2. Цвіт сонця. Львів: "Плай", 2007. 64 с. – С. 33.
Музика: 1. Євгена Заставного;2. Віри Євтушек