Люблю тебе –
так ніжно, щиро, так безтямно!
любов моя, мов Оріон, цвіте
велично, сонцесяйно!
Люблю тебе –
і гасне в зорях ніч звитяжна;
любов моя, як небо голубе,
бездонна, неосяжна.
Люблю тебе –
росинку гір на білім цвіті;
любов моя, мов сонце золоте,
єдина в цілім світі!
Створено у травні 1985 року, м. Івано-Франківськ
Опубліковано: "Кохаю". Львів: "Ліга-прес", 2000. 96 с. – С. 14