Вересіють вересом
усі звори, доли,
я іду у вересень
вересовим полем.
І нема жалю, тривоги,
серцем не сумую,
де зійшлися всі дороги,
з осінню жартую.
Осінь, осінь барволиста,
як княжна в уборі,
у калинових намистах
подивує зорі.
Вересіють вересом
усі доли, звори,
у мій перший вересень
йду я без тривоги!
Створено 24. 10. 2002 року, м. Львів
Опубліковано: "Калинове вино". Львів: "Плай", 2005. 96 с. – С. 76
Музика Віри Євтушек