Сонце моє, сонце моє,
На заході сідає, а на сході встає.
Сонце моє, сонце моє,
Мене в руках своїх тримає.
Сонце моє, сонце моє,
Я радий дуже, що ти в мене є!
Сонце моє, сонце моє,
Даруй мені кохання своє.
сонце моє, сонце моє,
Своїм теплом мене зігріваєш.
Сонце моє, сонце моє,
Із нетерпінням ти літа чекаєш.
Сонце моє, сонце моє,
Ніч перетворюєш у день.
Сонце моє, сонце моє,
Тобі напишу багато пісень.
Сонце моє, сонце моє,
Дякую тобі, за те що ти є!
Валентин Ганжук