Правда правдою,
Видумка - гірше...
Кара карою,
Милість - це ліпше...
Віра вірою,
Краще - надія...
Дійсність дійсністю,
Але ж є мрія!
Гореч гореччю,
Краще радіти!!
Спокій спокоєм,
Треба дуріти!!!
Кривда кривдою,
Треба прощати...
Смуток смутком,
Вже досить страждати!!!
Дружба дружбою,
Аби не з перцем...
Мозок мозком,
Та ліпше - ♥