Від серця аж до синяви
ти не мовчи, ти не мовчи, ти не мовчи,
душі своєї не криви,
“люблю тебе”– мені скажи, мені скажи!
Приспів:Такий цей світ – такий, як блуд,
допоки в серці гріх облуд,
до зір, що в небі, не дійти,
якщо не йти, якщо не йти, якщо не йти!
Де літо входить в береги,
ти закричи, ти закричи, ти закричи,
усі образи, як сніги,
розтануть, тільки захочи, – ти захочи!
Приспів.
Коли ще квітне яблунь цвіт,
ти усміхнись, ти усміхнись, ти усміхнись,
ми обійдемо разом світ,
ти тільки, тільки повернись, – ти повернись!
Приспів.
Створено 6 - 26. 07. 2003 року (13-00 - 23-30), м. Львів
Опубліковано: \"Моя пісня\". Львів: \"Сполом\", 2004. 120 с.
С. 99.
Музика Євгена Заставного