На цвіт багряний сіра тлінь –
любов твоя, мов заметіль,
палких цілунків зорепад, –
ти не візьмеш їх вже назад.
Приспів:Холодний піт – розлуки слід,
остання крапля – в серці лід,
шумить над світом буревій –
ти не моя, я вже не твій…
Коли приходить сонце в день,
земля очікує пісень;
натомість дощ, і град, і сніг,
слова, що кинуті до ніг.
Приспів.
Сади надією цвітуть,
дороги в невідь нас ведуть;
твій голос – диким сміхом світ, –
зриває вітер пустоцвіт.
Приспів.
Створено 17. 01. 2007 року, м. Львів
Опубліковано: "Гомін Підгір'я". Альманах, вип. VIII. Дрогобич: "Посвіт", 2009. - С. 121.
Музика Тетяни Кисленко