Наш сайт: http://virshi-na-zakaz.com.ua
Життя людини не обходиться без свят.
У кожного – перелік свій знаменних дат:
Народження, одруження, поважний ювілей…
На свята ці скликаємо гостей.
Вони прийдуть,
Подарки принесуть.
Що ж побажають?
Чи слова сердечні мають?
А тост – благословенство на подальшу путь…
Ось що головне ! У цьому суть!
… Задумались? Потрібна допомога?
В нагоді стати Вам у нас є змога.
Ми різні пишемо вітання,
Віршовані складемо побажання.
Індивідуальних кожному стараємось добрати слів.
…Ну що ж , якщо хтось захотів
Із нами мати справу –
Дзвоніть, пишіть. Зробимо усе до ладу.
віршів