Михайло Омельянович!
Сьогодні Ти у колі друзів та рідні
Рік - сторінку 55-ту перегортаєш у житті!
А попередні роки – сторінки чим були списані вони?
Є там дитячі пустощі веселі, шкільні роки, немов качелі,
Тебе з дитинства в юність понесли…
А далі – армія, і Ти додому шлеш листи…
Батьки із Білорусії чекали їх,
Та виглядали – коли ж повернеш Ти до них.
Два роки служби проминули швидко,
І в Твоїй трудовій вже запис видко,
Що в службі Ти дорожній працював.
А згодом - у меліорації – про зрошення полів подбав.
Тоді ж зустрів супутницю життя.
З Ганнусею разом ви стали до вінця.
Роки – сторінки на них рядки дрібненькі,
Бо клопотів побільшало, як діточки маленькі.
Володя і Степан – це зараз вже соколи,
Тоді ж були маленькі, і тато вів до школи.
А скільки часу, грошей, сил пішло , щоб хату збудувати,
Усьому на подвір`ю лад й порядок дати.
День за днем збігав той час, і доля у « Нічлаву» закерувала враз.
На пилорамі - там робота - ой! Важка!
Але – усюди легко, там, де нас нема.
З робочого піднявся Ти до бригадира!
І зараз я Тобі бажаю щиро
Здоровим бути, щоб ще внуків поженити!
На їхньому весіллі горілочки попити!
Спокою і миру у Твоїй сім`ї,
А вашому добробуту нехай позаздрять всі!
Замовити вірш: http://virshi-na-zakaz.com.ua/8-order/3-poem-birthday