Послухай мене, моя мила,
Як я до тебе хочу.
Подаруй мені свої крила
І я до тебе прилечу.
Прилечу до тебе у ночі,
Коли по небу зорі розіллються,
Й дивитимусь тобі у твої очі,
Щоб до тебе ніжно пригорнуться.
Прилечу до тебе, коли ти будеш спати
І солодко мріяти про нас.
Прилечу, щоб тебе кохати,
Недумаючи про відстань і час...
Валентин Ганжук