Для мене місяць ясно світить , а ніч , сюрприз приготувала ,
В душі моїй , де тільки тіні , шукала світло , пропадала ,
Тікала , падала , ховалась , але від мене не втечеш ,
Вночі живу в тінях , блукаю , вночі мене ти не знайдеш ..
У темряві я добре бачу , а що не бачу , відчуваю ,
Хоч і не можу пояснити , та всеж я впевнений , я знаю ,
І прийде день який все змінить , на нього довго я чекаю ,
Так довго , що втрачаю розум , без цілі в темряві блукаю ..
Нічого в жертву не приносив , нікого поки що не втратив ,
Але не варто жартувати , про це потріно пам"ятати ,
На смак відчув дарунок ночі , та розум мій не піддається ,
Я в ніч кричав , шукав свободу , але вона вже не озветься ..
ID:
522459
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 09.09.2014 21:02:11
© дата внесення змiн: 09.09.2014 21:02:11
автор: Оршанець
Вкажіть причину вашої скарги
|