Красуне мовчазна, чому так загадково
Твоє зображення зникає, наче дим?
Чому не вимовиш хоча б єдине слово?
"Нікому двічі не бувати молодим…"
Красуне мовчазна, я із тобою поряд -
Поглянь хоч раз на мене поглядом ясним.
Чому твої уста нічого не говорять?
"Нікому двічі не бувати молодим…"
Красуне мовчазна, є почуття даремні
І недоречні…
Що ж,не переймаймось тим.
Завечорілося… Вповза у вікна темінь.
"Нікому двічі не бувати молодим…"