Мала графіка Г.2.1.
Екслібрис Авдєєнко В.
Це був взагалі перший мій екслібрис, який я виготовив.
Є такий київський скульптор Володя Онищенко. Окрім того, що він митець, то він ще і великий колекціонер екслібрисів, які збирає так, як інші збирають марки. У нього відпрацьовані різні форми поповнення своєї колекції, і одна із форм - замовлення екслібрисів. Саме так він і замовив мені екслібрис для свого приятеля. При замовленні він підкреслив, що просить відобразити такі моменти: ця людина є класним фотохудожником, який спеціалізується на фотографуванні голої натури - це у нього хобі та фах одноразово!
Потім я зробив багато екслібрисів до колекції Онищенко В., але цей, перший був для мене як відкриття нового віконця в новий світ.
Техніка: цинкографія (примітивна), розмір 75 х 75 мм.
*******