Наша любов – неначе море ,
Глибока, чиста і прозора,
Наша любов – як зорі в небі,
Така гаряча і безмежна.
Наша любов – неначе квітка,
І ніжна, і така тендітна…
Любов нас вічно буде гріти,
Любов’ю ми живем на світі,
Наші серця б’ються любов’ю,
Навічно разом ми з тобою.
Щасливі ми і хочем жити,
Жити для того, щоб любити.
Щасливі ми, бо зрозуміли,
Що разом ми – єдине ціле.
Секрет відкрили ми з тобою –
ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ…