Днів каламбур –
без мети:
хрест до могили,
хрест нам нести!
Будні забули,
свят вже нема –
осінь, весна,
влітку зима;
брюки-банани –
ті ж калісони,
тільки навиворіт;
“штати”, “монтана” –
шир, висота!
Суперкомп’ютери,
робототрони;
вибиті зуби
всі – тридцять два!
Квашена редька,
а в анекдотах
“Анька” і “Петька”.
На старомодні
міні-мотиви
генії нові
шамкають кволо
максі-пісні;
вальс танцювати
вже розучились,
манкі і шейк – абсурд!
Правимо брейк,
тільки виходить
в нас каламбур –
днів без мети
каламбур!
Створено 5,6. 05. 1988 року, смт. Брошнів - м. Калуш (Івано-Франківщина)
Опубліковано: "На зламі дня" - Львів: "Тріада плюс", 2004. 100 с. - С. 88