Нам так мало залишилось
Таких самотніх ночей,
Мені б губами торкнутись
До твоїх плечей.
Прийде ніч й заховає
В темряву твої окуляри,
Нас ніщо вже не тримає –
Ми вдихаємо любові чари.
І не кричить пустий телефон
І загубився десь час.
Я потрапив у твій полон
Вже не перший раз…
А нам так мало залишилось
Таких самотніх ночей,
Ми разом заховаємось
Від нудних людей…
Валентин Ганжук