Ти знаєш, я все таки є...
Можливо не там де хотілось
Можливо не поряд цвіте
Та квітка яку закортілось.
Але я живий та іду,
Дорогою вічною, світлою.
Тебе я навіки люблю.
Але я не буду людиною.
Я демон, що бачить в пітьмі,
Я сила, що нищить будівлі.
Мені не збагнути де ти,
Бо ангели злому незримі.