Вони крадуть твою свободу,
А ти у відповідь мовчиш.
Вони творять пекло для народу,
А ти у відповідь мовчиш.
Вони забрали все що мав,
А ти у відповідь мовчиш.
Вони тебе продали, коли ти спав,
А ти до сих пір іще мовчиш.
Вони говорять по-новому,
Але й досі все підряд крадуть.
Вони не прийдуть до твого дому,
І твоїх проблем їм не збагнуть.
Але ти мовчиш і пам'ятаєш
Героїв минулої зими.
А ти мовчиш і все чекаєш,
Коли знов повстанем ми...
Валентин Ганжук