Йду спати ,бо пізно…
Блищать за вікном в небі зорі,
Промінчики свої кидають прозорі.
Йду спати…
Бо завтра мені треба рано вставати…на хліб заробляти…
Весь день прогуляти,пробігати і пролітати…
Як в колесі білка - життя відстрибати…заснути…
і спати…і спати…і спати…
А зорі все світять крізь вікна до хати
І сон на промінні гойдають.
Ще трішки і зможу його я злапати,
Вони тільки цього й чекають
Так хочеться ще щось важливе згадати,
Про дещо подумати варте.
Та через ту впертую плівку дрімоти
Звільняю свідомість від варти…
ЙДУ СПАТИ…