Пам'ятаю ту першу хвилину,
Те пророчеє літо для нас!
Ти нагадував ніжну дитину
І всміхнувся тоді вперший раз!
Тоді вперше сказав мені слово!
Полонив вперше блиском очей!
А ці очі!!! Їх блиск-васильковий!
Скільки потім не спала ночей!
Неймовірно всім серцем кохаю!
В тобі дійсно є мій сенс життя!
Чого ж вередую - не знаю...
І веду себе наче дитя...
Прошу вибач, що я вередлива,
Вибач неслухняність, різкість фраз!
Коли ти да́леко в серці злива,
Коли ж поряд-грає в серці джаз!
21 жовтня 2012 рік