душа попросила повітря....
а я не змогла, розумієш...???
в мені проживає століття....
а дихати досі не вмію.....
і вітер холодний в обличчя....
його я вдихати не буду.....
за що він так боляче б'ється???
за що облива мене брудом???....
любові.... чи мало віддала???..
а вірність....кому це потрібно???
натомість, я біль відчувала....
за те, що любила так вірно....
душа попросила повітря....
хай дихає вільно собі....
бо вже перестало боліти...
душа попросила повітря.....
smeri4ka