Ще дві години до Раю...
Квиток до нього Я придбала,
І цілий рік цього чекала,
У своїх мріях уявляла,
Цей перший погляд, дотик губ,
За цілу вічність розставання,
До Тебе бігла, обпікалась,
І перепони всі минала
Ріками лились сльози із очей Моїх,
В дорозі падала, вставала,
До мрії я невпинно йшла...
І ось вже час прийшов,жаданий,
Кінець тернистого шляху...
Я потопаю в страху зустрічі з Тобою,
Руки тремтять, серденько так шаленно б*ється...
Сижу, дивлюсь Я у віконечко небесне,
Там все внизу таке мізерне,
Будинки, люди,метушня,
Могутнє Небо все в хмаринках,
Лишень Воно побачить, що відчую Я...
І Ти, Коханий Мій чекаєш...
Лиш дві години до Раю....
Оценка поэта: 5 Чудовий вірш. Але, на мою думку, мелозвучніше було б "квиток до нього...", а не "білет", а назву пропоную змінити як "Квиток до Раю". Та ноголошую-це тільки моя думка.
Chocolate kiss... відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую!Мені важлива Твоя думка!
09.01.2008 - 23:15
Chocolate kiss... відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00