Вибирали, чекали, надіялись.
Вибачали, прощали, не гнівались.
Поливали, брехали, сварилися.
Зневажали, яріли, судилися.
Продавались, куплялись, мінялися.
Рахували, губили - списалося!
Піднімались,злітали і падали.
Обманули! Повлазили! Зрадили!
Залетіли, змішались, зраділися.
Застаріли, вернулись, пробилися!
Не знітились, рівняють, височаться.
Головнішому бути хочеться!
Не збагнули, що в справжнім єднанні
В Україну прийде процвітання!
Марія Волинська
м.Київ, 6 листопада 2014р.