Ягідка-зіронька в небі горить,
біля ялиноньки зайчик сидить,
снігом вмивається, не дочекається,
коли прийде Новий рік.
Приспів:
Новий рік – свято, дарунків багато,
вистачить зайчикам всім:
зайчикам білим, зайчикам сірим,
будуть дарунки усім!
Будуть дарунки усім!!!
Місяць рогатий за хмарку сховавсь,
зайчик злякався… і заспівав:
“Мелено-сіяно, снігу навіяно,
бо йде до нас Новий рік!”
Приспів.
Зайчика пісню – пісню зими
чують звірята і чуємо ми,
хором співаємо, дружньо гукаємо:
Рік Новий, Рік, йди до нас!
Приспів.
Створено 27. 01. - 10. 02. 2008, м. Львів
Опубліковано:
1. Опубліковано: "Гомін Підгір'я". Альманах, вип. VII. Дрогобич: "Посвіт", 2008. - С. 78;
2. Т. Василько, Є. Заставний. "Клавішами весен" - Львів: "Ініціатива", 2011. 56 с. - С. 34 - 35
Музика Євгена Заставного
Виконання Христини Рачкевич