Я загубив тебе в Раю,
Тепер знедолений блукаю,
Минулим втраченим живу
І до самотності звикаю.
І де я тільки не шукав...
Отак дійшов на захід Сонця,
На зустріч вітру поспішав,
А він лиш дув в моє віконце.
Шукав кругом, де тільки міг,
Коловоротом йшов по Світу,
Надію зранену беріг
Вона допомагала жити.
Блукав по горах і полях,
Обплив прісні й солоні води,
Шукав підказки в букварях,
Та навіть сліду не знаходив.
Уже й не вірю, що знайду,
По Світу cтомлений блукаю.
Я загубив тебе в Раю...
І де шукати вже не знаю.
14-15.04.2009.