Вона відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
"колись була шматочком раю, спокою, любові..."Для мене так було завжди!А перестало бути з того моменту, як пролилася кров і всі почали використовувати це і перекручувати так як комусь було ліпше.
Зупинитись тим хто посилає туди хлопців, тим хто постійно підливае олію в вогнище, перекручуючи події, які відбуваються, зупинитись ненавидіти один одного, за те, що хтось може бачить не так світ, як хочеться іншим.
Довго можна сперечатись на цю тему, але я впевнена , що мир і життя в мирі найважливійше, щоб там небуло. І зупинитись таки комусь потрібно.