Я – плавники Джека.
Без мене йому буде краще.
Нашпигуй свої вени.
Люди найбільше схожі на дохлих риб.
Зябра – по течії,
Тіло – на органи.
Я – голова Джека.
Скільки віддаш за голову?
Де продають твій труп, Джеку?
Скільки дадуть за талант?
Скільки дадуть за голову?
Який курс долара, Джеку,
Що там із золотом і валютою?
Чи вигідно відрощувати атавізми,
Наприклад, душу?
Чи будеш ти куплений кимось,
Бо ж інфляція,
Бо ж чорний ринок, бо ж органи.
Хто купить душу?
Всього 21 грам?
Непотрібний живим,
Чи знадобишся ти комусь мертвим,
Джеку?