ОдинАдцятий поверх зради.
ОдинАдцятий поверх брехні.
В ньому сльози ти зможеш придбати,
та не зможеш ти звідти піти.
Ти залишишся в ньому навічно,
серед бруду і серед кісток.
Тобі пекло припишуть вторично.
Склад життя з темно-сумних звісток.
Самогубство зробити не вийде,
хоч на дах і униз головою.
Смерть сама вибира за ким прийде,
лиш не прийде вона за тобою.
Тобто, ти не помреш в цьому світі,
бо ти житимеш прямо у пеклі.
Але вижити там треба вміти,
щоб не правили тобою підлеглі.
Запитаєш ти якось в самотності:
«За що така доля мені?».
Вона в відповідь тихо, без гордості
«Бо не треба бути гнилим».
12.10.13.