А їй так хочется бути важливою,
Як ніколи ще не хотілося,
Стри́бнути стрі́́мголов в безодню,прірву...
Наче янгол взлетіти, з крилами.
Вона хоче бути коханою,
Відчувати тепло, піклування,
Бо так мало останнім часом
Прямих доказів Твого існування.
Їй важливо бути потрібною,
Відчувати, переживати, -
Це бажання є невід'ємним!
Їй потрібно Тебе пізнавати.
І так треба відчути обійми,
Справжні, мужні, без краплі вагання,
Захист і трошки ніжності,
Хоч на дюймчик - оберігання..
Враз поли́шить кайдани завзятості,
І забудуть її "безпринципною",
В ній прокинеться жіноча слабкість,
Їй набридло..
Набридло буть сильною.