Моє кохання юних літ,
Сказало в слухавці: «Привіт!»
Здається серце в мить спинилось,
А по щоці сльоза скотилась.
Моє кохання юних літ,
Зове мене у весняний політ.
Вертає вже забуті крила,
Душа всміхнулась і злетіла.
Моє кохання юних літ,
Над бездною очей твоїх летить,
Над першим дотиком руки,
Летить у Всесвіт на віки.
Червень 2012