Століття, тисячоліття. Люди закохуються, люди втрачають.
Роки,місяці ,дні...
Біжуть швидкі поїзди,течуть гірські ріки,
Відблиск яксравих моментів тримається в пам'яті,
Це завжди хороші ліки.
Століття,тисячоліття,
Люди закохуються,люди втрачають.
Життя повне на всіляке різноманіття,
Чого хочуть,інколи,самі не знають.
Старі мрії,нові мрії,
Хоча,це зовсім недоречно,
Будувати в мріях ілюзії,
Скажу більше,будувати їх небезпечно.
Потоки людей,забрудениний інтернет,
Маса пропагандистської інформації.
Сайти ці називаються : "Життя точка нет".
Важко зберегти суть інерції.
Двадцять перше століття,
Століття прихованих війн,
Століття технічного прориву.
Століття боживільних мрій...