Я просто хочу полетіти
Туди, де ще тебе нема
І мені швидше вже потрібно полетіти
Поки у серці не настала ще зима
Це неможливо- бути біля тебе
Твій запах, твої очі, увесь ти
І я повинна ще й втекти від себе
Щоб забути хто такий є ти
Без тебе я немов завяла
Але з тобою не жива
Без тебе я вже знов упала
І дорога є моя крива
Бо я ще довго тут не проживу
Тому я Бога про одне молю
Почуть від тебе, якщо вже доживу:
"Я тебе люблю!"