Маленька, маленька дівчинка.
З чорно-карими очима.
Де тебе таку роблено,
Вперту таку і незриму ?
Де тебе таку тішено,
Вербами і водоймами,
Порив твій травами стишено,
Пахощами лісу хвойними ?
Де тебе таку люблено,
Веснами безсоромними,
Серце твоє загублено,
Но́чами безсонними ?
Співай, співай моя дівчинко.
Танцюй що є сили.
Місяць заграє пісеньку,
Що крізь віка носили.
Най голова йде обертом,
Най всі слова забудуться.
Лиш пам'ятай моя дівчинко,
Ти не виходь до вулиці.