Для людей все , для народу.
Василь Вількозукра
Годував свиней Микола .
Свині виросли здорові.
Грошенят хотів влупити ,
Закортіло добре жити.
Але кинувся продати ,
Ніпочім прийшлося здати.
Цілий рік з ними возився
Без штанів в кінці лишився
На худобу вкинув гроші ,
Їй харчі купляв хороші.
Взяв кредит , сарай укрити ,
Десь худобі ж треба жити
Як скотину свою здав ,
Все вкінці підрахував .
Не пішли в Миколи свині ,
В банк залишився ще й винен
Зараз він працює в полі ,
На руках в нього мозолі
Має тисячу зарплати ,
Щоб сім*ю прогодувати .
А в депутатів в нашій Раді ,
Мозолі з переді й з заді
Все вирішують як бути ,
Щоб зарплати нас позбути .
Не скічилось на цім горе
В селянина у Миколи
Вранці , раз пішов до річки ,
На природу до водички
Підчепив трьох карасів ,
У в’язницю за це сів .
Бо не знав Микола брат ,
Купив річку депутат
І щоб рибу там ловити
Теба грошики платити .
«Для людей все , для народу ,
Гласність вам дають , свободу !»
Так кричать з усіх боків.
Та не для нас це , сіряків.
Це для тих у кого гроші
Їм закони всі хороші
Куди хоч закон цей гнуть ,
А на нас вони плюють .
07. 10. 2011.
́