А що таке є щастя?Можливо ти розкажеш?
Можливо це для когось просто річ?
У кожного є свої вподобання.
Для когось щастя це всього лиш ніч.
А хтось мільйони тратить,але нещасливий,
Комусь лише один легенький поцілуй.
А хтось за спогади віддасть єдине,
Щоб знов відчути щастя ,що забув.
Для мене щастя ,це є рідні люди,
А ще коли хороші друзі навкруги.
Коли підтримають у час забутий,
І допоможуть до мети дійти.
Так що же щастям є для тебе?
Чи хочеш ти сказати,що його зустрів?
Для когось щастя вже назавжди в склепі,
Для когось радість це багатство королів.