У кожного в житті є вибір,
Він інколи буває в нас важкий,
Але попри усі проблеми,
Його зробити треба назавжди.
Хтось вибирає між бідним і багатим,
А хтось-між добрим і поганим,
Ще інші незнають що їм взяти,
Але потрібно павильно вибирати.
Вибирати правильно-це значить від душі,
Потрібно до серця свого прислухатися,
На спокуси різні не піддаватися
З холодним розумом до всього придивлятися.
Також потрібно усім знати
Що вибір є завжди,
Хоть може буде важко вибирати,
Та це зробити маєш ти.