Я заглянула,
В його очі.
І думка промайнула,
Вони такі хороші.
Такі красиві,
З мідним відтінком.
Ніжні, мрійливі, щасливі,
Я закохалась в них ненароком.
Вони мене манили,
Вони ніби мені говорили:
-Я тебе люблю,
Від думок про тебе літаю.
І я їм повірила,
І кохання своє їм довірила.
Не шкодую ні хвилини,
Хочу бути з тобою щоднини...